adform WhistleblowerBehandling af personoplysninger:  

OPLYSNINGER OM DIG (FRIVILLIGT) Oplysningerne behandles fortroligt og anvendes evt. til at stille opfølgende spørgsmål. Den indberettede får ikke kendskab til din identitet.
Personoplysninger
Navn:
Privat tlf./mobil:
Privat e-mail:
Privat adresse:
Post nr./by:  
Arbejdsoplysninger
Titel:
Afdeling:
Adresse, arbejdsplads:
Post nr./by:  
Arb. tlf./mobil:
Arb. e-mail:
Træffes bedst i tidsrum:  

INFORMATION OM INDBERETNING
Rapportér angående
Beskrivelse:
  Findes der dokumentation i form af Word, Pdf, Excel, kan dette vedhæftes her. (Bemærk, det er ikke nødvendigt for at kunne sende indberetningen).
  Klik "Browse" og vælg en fil. Når du har valgt ønskede bilag skal du klikke på "Upload alle" og afvent.

OPLYSNINGER OM DEN INDBERETTEDE PERSON Udfyld gerne så mange felter som muligt
Navn:
Titel:
Afdeling:
Adresse, arbejdsplads:
Evt. arb. tlf./mobil:
Evt. arb. e-mail:
Andet: Her kan du give yderlige oplysninger, der kan hjælpe os i vores undersøgelse af indberetningen. Det kan f.eks. være oplysninger på andre involverede personer, eller personer med kendskab til sagen.

 Tilføj andre personer


Begrænsning af anvendelsesområde: Italien: I henhold til lokal lovgivning må indberetning ikke ske anonymt. Anonyme indberetninger vil blive slettet. Sverige: I henhold til lokal lovgivning må kun interne parter foretage indberetning under ordningen, og kun forseelser, der er begået af personer i nøglestillinger eller i ledende stillinger, må indberettes via ordningen. Indberetninger, der ikke opfylder disse kriterier, vil blive slettet. Der henvises til Adforms whistleblowerpolitik for yderligere oplysninger om begrænsningen af anvendelsesområdet i disse jurisdiktioner.